Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bruktbil

Fordeler ved å kjøpe bruktbil hos oss

Det er flere fordeler med å kjøpe bruktbil hos en merkeforhandler. Hos oss møter du selgere med høy kompetanse som hjelper deg å finne den perfekte bilen til ditt behov. Vi ønsker at du skal få et så bekymringsfritt bilhold som mulig, derfor kvalitetsjekker vi alle våre biler før de selges. Vi kan også tilby salg av ekstraustyr, samt service og finansiering.

 

Innbytte av bil

Når du velger å bytte inn bilen du allerede eier, vil du få prisavslag på din nye bil tilsvarende verdien av din gamle bil. Vi har god oversikt over bruktbilmarkedet og setter en takst deretter. Før vi kan gi deg et pristilbud på bilen du eier, må bilen inn til taksering. Vi vurderer da bilens tilstand, og sjekker om bilen har vesentlige feil eller mangler. Dette er en trygghet for deg som selger, og vi som kjøper. Vær oppmerksom på at eventuelle feil og mangler kan være med på å trekke ned verdien på innbyttebilen din. Du kan selvsagt også selge bilen din selv dersom du ønsker det. 


Fordeler ved å kjøpe bruktbil hos en forhandler

Når du kjøper bruktbil hos oss, får du:

  • Tilstandsrapport. Vi gjør en grundig kvalitets-­ og sikkerhetssjekk av alle biler etter Norges Bilbransjeforbunds standard.
  • Garantert kilometerstand.
  • Bruktbilgaranti. Vi gir inntil 24 måneders bruktbilgaranti og/eller nybilgaranti der den fortsatt gjelder.
  • Bytterett. Du har 30 dagers bytterett (alternativt 1000 km).
  • Tilbud om innbytte av din gamle bil.
  • Tilbud om gunstig finansiering gjennom ŠKODA Financial Services.
  • Tilbud om gode forsikringsordninger.

 

Bytterett ved kjøp av bruktbil hos Møller Bil

Det er viktig å ha mulighet til å angre. De fleste som kjøper bruktbil ønsker mulighet til å få mangler rettet opp, og eventuelt heve kjøpet hvis bilen skulle vise seg å være i dårligere stand enn forventet.
Hos Møller Bil har du full bytterett i inntil 30 dager eller 1000 km. Du kan bytte til en annen bruktbil fra samme forhandler - enten i samme prisklasse eller høyere mot mellomlegget.

 

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Detaljene finner du her.