Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Møller Bil Rud har vi alt du trenger til din Škoda

Møller Bil Rud tilbyr et stort utvalg av nye Škoda-modeller. Vi selger finansiering og forsikring, samt at vi tilbyr gunstige avtaler for leasing av bil. Hos oss finner du også et stort utvalg av tilbehør som skibokser, lastestativ, barneseter og mye mer.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon. Hos oss kan du tegne service- og vedlikeholdsavtale, og vi har et autorisert merkeverksted hvor vi utfører service og reparasjoner på alle typer Škoda-modeller. I tillegg utfører vi EU-kontroll, ruteskift, rutereparasjoner og vedlikeholdsbehandling på din bil. Hos oss kan du få hjelp til dekkskifte, og vi har et eget dekkhotell slik at dekkene dine blir lagret på en optimal måte frem til neste sesong.

Ønsker du prøvekjøring? Vi har et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg.

For oss er det viktig at du får en god kundeopplevelse, enten du kommer innom for prøvekjøring, verkstedtime eller en hyggelig bilprat med en av våre erfarne selgere.

Škoda startet sin historie i Bærum i 1994, den gang med et utsalg på Bekkestua som var eid av Auto E18. I 1999 flyttet Škoda utsalget sitt til Nesbru. Her ble vi værende til 2008, og i oktober samme år flyttet vi til Rud i Bærum. Vi endret da navnet til Møller Bil Rud.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.
Velkommen til oss i Møller Bil!