Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Rud

Møller Bil Rud tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll eller utskifting av bilglass på bilen din. Vi har et autorisert ŠKODA-verksted hvor erfarne og dyktige mekanikere og fagteknikere utfører alle reparasjoner og bilservicer i samsvar med retningslinjer fra ŠKODA-fabrikken. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand, og vi leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi bruker kun originale bildeler fra ŠKODA, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Det er også en forutsetning at du følger serviceprogrammet fra ŠKODA-fabrikken for å opprettholde nybilgarantien og for å få automatisk 24-timers mobilitetsgaranti, det vil si at du får veihjelp 24 timer i døgnet.

Dersom du trenger dekkskifte hjelper vi deg gjerne med bytting, vask og kontroll. I tillegg tilbyr vi lagring av dekkene på dekkhotellet vårt slik at de blir oppbevart optimalt frem til neste sesong.

Ved å bruke et autorisert ŠKODA-verksted som oss, kan du føle deg trygg på at jobben blir gjort på best mulig måte. Våre ansatte må gjennom et eget opplæringsprogram fra ŠKODA, og de må følge årlige opplæringsprogram fra fabrikken for å holde seg oppdatert. Vi ønsker å gi deg som kunde den beste oppfølgingen og de beste rådene. Du er alltid velkommen hos oss, uansett hva du trenger hjelp eller råd om i forhold til bilholdet ditt.