Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bilglass

Møller Bil hjelper deg med reparasjon eller skift av frontrute.

Visste du at du kan reparere steinsprutskader eller skifte bilglass hos oss? En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dersom skaden utvikler seg kan det fører til at hele frontruten må skiftes. Størrelse og plassering på steinsprutskaden avgjør om den kan fikses med en enkel reparasjon eller om hele frontruten må byttes.

Visste du at med kasko eller delkasko betaler du ingenting* for å reparere ruten?

 

Bestill rutereparasjon i Bilhold.
Enten frontruten kan repareres eller må byttes kan du bestille time for utbedring i Bilhold. Finn et tidspunkt som i kalenderen, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Bestill rutereparasjon

4 gode grunner til hvorfor du bør reparere steinsprutskaden med en gang:1. Sikkerhet
En skadet frontrute utgjør risiko for din og andres sikkerhet, da frontruten er viktig del av bilens konstruksjon. Skader i synsfeltet på frontruten kan forårsake farlige situasjoner for deg og andre trafikanter.

2. Du sparer penger
Har du kasko eller delkasko betaler du ingenting for reparasjon av steinsprutskade, og du unngår at skaden forverres slik at du må skifte frontruten.

3. Du sparer tid
Steinsprutskader som kan repareres, er gjort på rundt 45 min.

4. Unngå mangel på EU-kontroll
Tydelige skader og steinsprut i synsfeltet på en frontrute vil føre til mangellapp ved EU-kontroll.

 

Steinsprut

Hvorfor reparere eller skifte frontrute hos Møller Bil?- Dersom vi ikke behøver å ta ut ruten, reparerer vi skaden med en gang.
- Alle assistent- og sikkerhetssystemer tilknyttet bilglasset, kalibreres og justeres alltid ved bytte av frontrute.
- Hos Møller Bil bruker vi kun originale Škoda bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Vi bruker kun Škoda originalt lim ved montering og sikrer at ruten har samme sikkerhetsfunksjon ved en eventuell skade/ulykke.
- Vi bruker toppmoderne og originalt utstyr for å kalibrere ved skifte av bilglass. Kalibrering av sikkerhetssystemene utføres med avansert utstyr og diagnose, i henhold til fabrikkens egne krav.
- Glassreparasjon gir et svært godt resultat. Ruten blir like stabil som før og ser nesten ut som ny. Det gjelder også sotede ruter. Frontruten er en del av konstruksjonen og derfor en viktig sikkerhetsdel i moderne karosserier. Der for er det viktig å velge originalt bilglass i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere.

 

Viskerbytte

Har du vindusviskere på bilen som ikke fungerer optimalt?
Slitte vindusviskere gir deg ikke bare dårlig sikt, men kan også føre til varige riper i frontruten. Været kan raskt endre seg i landet vårt, og det kan veksle mellom snø, regn og tåke. Škoda originale vindusviskere takler alle værforhold. Bytt gjerne viskere samtidig som bilen har service eller ved reparasjon av steinsprutskade.