Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA SUPERB iV

Lavere utslipp og luksus på et nytt nivå.

ŠKODA SUPERB iV er av den nye generasjonen biler og tilbyr kombinasjonen av en 1.4 TSI-motor med en elektrisk drivlinje. ŠKODAs første plug-in hybrid kombinerer innovativ hybridteknologi med et elegant design, uoverkommelige kjørekomfort og den kjente romsligheten til en SUPERB. Den romslige ladbare hybriden har et bagasjeromvolum på 510 liter og en elektrisk rekkevidde på inntil 57 km.

ŠKODA SUPERB iV tilfredsstiller de fleste krav til eksteriørdesign, interiørkomfort, teknologi og tilkoblingsmuligheter. Velg mellom utstyrsmodellene Ambition, Style, Laurin & Klement og SportLine.

ŠKODA SUPERB IV LADBAR HYBRID FRA 452.600,-*

Bestill prøvekjøring knapp     Ta kontakt knapp  

Eksteriør og detaljer

 

         

Interiør 

 

       


Slik du vil ha det
Modell- eller utstyrsversjonen du velger bestemmer design og utstyr i kupeen. Velg mellom komfortable Ambition eller Style, velutrustede Laurin & Klement og atletiske SportLine. Maxi DOT fargeskjerm, innstigningslister foran og bak, samt ekstra kanpper for valg av E-modus, SPORT-modus og lufting av tanken hører med til standardutstyret i kupeen på SUPERB iV.

 

* Pris gjelder bil levert Oslo. Frakt- og leveringsomkostninger kommer i tillegg. Drivstofforbruk og CO2-utslipp i henhold til WLTP-normen er estimert til 1,4 - 1,6 l/100km og 32-37g/km, kan variere med valgt utstyr. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Alle priser inkl. mva.