Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA ENYAQ iV

Har du enda ikke forhåndsbestilt ŠKODA ENYAQ iV, så kan du enkelt gjøre det her!

Forhåndsbestill ENYAQ iV

Den helelektriske familie-SUVen ŠKODA ENYAQ iV er en allsidig og praktisk bil, samt en fullverdig partner til både familien og naturen. Med en rekke gjennomtenkte tekniske løsninger og smarte funksjoner blir din reise alltid en hyggelig opplevelse. Lad opp for inntil 528 km med behagelig kjøring.

Unn deg ekstra luksus i hverdagen - bestill din nye ŠKODA ENYAQ iV.

ENYAQ IV 50 FRA 348.520,-*

ENYAQ IV 60 FRA 408.520,-*

ENYAQ IV 80 FRA 449.520,-*

ENYAQ IV 80X FRA 478.520,-*

 

Lurer du på hva som er forskjellen mellom modellene og hvilken du skal velge?

MB-SKODA_design-ENYAQ_skjema-ny.png

MB-SKODA_ENYAQ_bilder.jpg

Jeg ønsker å bli kontaktet vedr. et godt tilbud/prøvekjøring av nye ŠKODA ENYAQ iV

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.

 

MB-SKODA_ENYAQ_interior.jpg

Inspirert av din livsstil! Dette er ŠKODA ENYAQ iV
ŠKODA ENYAQ iV leveres i flere designvarianter og våre interiørdesignere har brukt mye tid på samtlige detaljer slik at du skal føle deg mest mulig komfortabel under reisen. Spesifikke designelementer for hver enkelt modell finner du i hele interiøret: seter, dashbord, armlener, midtkonsoll, dørtrekk, interiørlister, belysning og gulvmatter er alle unike.

 

MB-SKODA_ENYAQ_interior_EcoSuite.png

ECOSUITE - ecoSuite Design Selection tilfredsstiller selv de høyeste krav til komfort, såvel som miljøvennlige løsninger. Interiøret er trukket i et mykt cognac brun farget skinn med kontrastdetaljer i fargen stone-beige.

 

MB-SKODA_ENYAQ_interior_Suite.png

SUITE - Nyt et snev av luksus med Suite Design Selection. Interiøret er sydd i eksklusive materialer med mykt sort skinn for høyest mulig komfort og med kantsøm i fargen cognac brun.

 

MB-SKODA_ENYAQ_interior_Lounge.png

LOUNGE - Det forseggjorte Lounge Design Selection interiøret med materialer av høy kvalitet møter et estetisk, moderne utseende med fokus på de eksklusive detaljene. Interiøret kombinerer skinn og mikrofiber.

 

MB-SKODA_ENYAQ_interior_Lodge.png

LODGE - Lodge Design Selection kombinerer myke materialer og lyse farger som gjør kupéen innbydende og skaper en hyggelig atmosfære for hele familien.

 

MB-SKODA_ENYAQ_interior_Loft.png

LOFT - Loft Design Selection har et moderne og innbydende interiør. Den elegante og tidløse kombinasjonen av grått og svart vekker en harmonisk følelse. Familier med barn vil sette pris på holdbarheten til materialet som i tillegg er lett å holde rent.

* Prisene gjelder for de fire variantene, inkl. frakt og levering Oslo. Frakt og leveringsomkostninger til forhandler kommer i tillegg. Elbilen ŠKODA ENYAQ iV er ikke typegodkjent, derfor kan opplysninger og tekniske verdier ved bilen endres når typegodkjennelse foreligger. Oppgitt inntil-rekkevidde er basert på fabrikkdata.